Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
tbti@torokbalintkorhaz.hu

Minőségirányítás

Intézetünk 1999. óta folyamatosan készült a minőségirányítási szabvány bevezetésére.
2000. december 20-21.-én lezajlott tanúsítási eljáráson a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet minőségbiztosítási rendszerét a DEKRA ITS Certification Services auditorai megfelelőnek találták, minek következtében intézetünk a fenti időponttól ISO 9002:1994 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezett. 
Minőségirányítási rendszerünket 2003. decemberében immár az ISO 9001: 2000, majd 2009. november 5.-től ISO 9001:2008 szabványnak megfelelően újra tanúsíttattuk és azóta is szabvány követelményeinek megfelelően fenntartjuk.

A vezetőségnek legfőbb célja a magas szintű gyógyító tevékenység, a diagnosztikai, terápiás folyamatok hatékonyságának további növelése, és a legfőbb feladata továbbra is az, hogy megfeleljünk betegek elvárásainak, igényeinek.
Intézetünk valamennyi munkatársa a minőségpolitikai nyilatkozatban megfogalmazott célokat elfogadta, munkáját ennek megfelelően végzi.  Betegeink elégedettségét folyamatosan mérjük és elemezünk, véleményüket fontosnak tartjuk, munkafolyamataink szabályozásánál figyelembe vesszük. Hosszú távú célunk intézményünk szervezetfejlesztése mely fejlesztés fókuszában a hatékonyság és a betegbiztonság javítása áll.

A fenti célok megvalósításának érdekében alakítottuk ki és működtettük már 14 éve a minőségirányítási rendszerünket, az egészségügyi szolgáltatás, azaz a fekvőbeteg ellátás, a központi diagnosztikai és terápiás részlegek (és egyben járóbeteg szakrendelések), a kúraszerű ellátás, a tüdőgyógyászati szakrendelés, a szűrés-gondozás, a gazdasági-, a műszaki ellátás, a gyógyszertár, az informatika és a minőségirányítás területén.
A vezetőség folyamatosan figyelemmel kíséri, és méri a szolgáltatás minőségét, annak igazolása céljából, hogy az azzal szemben támasztott követelmények teljesülnek-e.

Minőségirányítási rendszerünket úgy működtetjük, hogy az megfeleljen betegeink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, és biztosítsa minőségpolitikánk megvalósulását, intézményünk eredményességét, dolgozóink megelégedettségét.

Tisztelettel,
a Minőségirányítás munkatársai:

Minőségirányítási vezető: Zsombikné Zsirkai Rita

Elérhetőségeink:
tel: 0630/316 5487
e-mail: minosegbiztositas@torokbalintkorhaz.hu