Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
rpc@rpckorhaz.hu

Parkolási rend

INTÉZETEN BELÜLI PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

TISZTELT BETEGEINK!


Intézetünk parkolási rendje 2024. április 2-tól megváltozik:

Az első ½ óra ingyenes, utána 200 Ft/félóra a fizetendő összeg.


A parkolóóra folyamatosan számolja a kórházunkban parkolással töltött időt, egészen annak gépjárművel történő elhagyásáig.


Amennyiben hosszabb időt töltenek kórházunkban, úgy javasoljuk az intézeten kívüli parkolást.


A kórház területén a KRESZ hatályos előírásai érvényesek. A behajtást követő belső parkolásra csak a kijelölt parkolóhelyek vehetők igénybe. További parkolási lehetőség az intézet előtt kialakított parkolóban van.


Kérjük vegye figyelembe, hogy az intézet területére való behajtás nem garantálja automatikusan a parkoló hely biztosítását, illetve az intézet területén parkoló gépjárműben bekövetkezett bármilyen jellegű kárért (rongálás, lopás, stb.) anyagi felelősséget Intézetünk nem vállal!


A parkolási díj fizetése alól az alábbiakban felsoroltak mentesülnek:


• mentők, tűzoltók, rendőrség
• mozgássérültek, mozgásban korlátozott személyek, akiknek külön erre kijelölt parkolók állnak rendelkezésre, közvetlenül a főépület ("K") bejárata előtt (2 db parkolási hely)
• mentességet érveznek az egy napos onkológiai kezelésre érkezett páciensek

Mentességük igénybevételéhez szükséges felkeresni a "J" épültben található recepciót, ahol a parkolási jegy érvényesítésére kerül sor, így a díjtétel megfizetése nélkül ki tud hajtani intézetünkből. Munkanapokon 15 óra után, hétvégén és ünnepnapokon a portaszolgálaton tudja jegyét érvényesíteni.
fizetés után 20 perc áll rendelkezésre a kihajtáshoz.