Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
tbti@torokbalintkorhaz.hu

III. osztály

Orvos Kollégák

Dr. Márk Zsuzsa Osztályvezető Főorvos (148 mellék)
Dr. Putz Zsuzsanna Főorvos, Osztályvezető h. (147 mellék)
Dr. Borbély Tibor Főorvos (149 mellék)
Dr. Csiszár Krisztina Adjunktus (180 mellék)
Dr. Kovács Nóra Szakorvos (147 mellék)

Osztályos Főápoló

Géczi Andrea   (146 mellék)

Osztályos Adminisztrátor

Tősérné Kovács Magdolna   (164 mellék)

A III-as osztály az Intézet legfelső emeletén található. A tágas folyosó végén TV készülékkel is rendelkező ebédlő biztosítja a betegek kényelmét. Valamennyi betegszobához saját  fürdőszoba tartozik. Az osztályon egyágyas VIP szoba is segíti a betegek kényelmét, valamint kétágyas és háromágyas kórtermeink is vannak. Ellátási területünk Pest-megye meghatározott része, de kérés, megbeszélés alapján az ország más részéről is fel tudunk venni betegeket.

Az osztályon valamennyi pulmonológiai betegséget kezeljük. Kiemelten foglalkozunk az obstruktív légzési betegségekkel (asthma, COPD), valamint a tüdő daganatos betegségeivel. Nagy hangsúlyt fektetünk az inhalációs technika elsajátítására, begyakorlására, az inhalációs eszközök helyes használatára.

Az osztályon dolgozó valamennyi orvos rendelkezik tüdőgyógyászati szakképesítéssel. Emellett az osztályvezető főorvos  Dr. Márk Zsuzsa, allergológia és klinikai immunológia, valamint onkológia, Dr. Putz Zsuzsanna osztályvezető helyettes főorvos, infektológia, Dr. Borbély Tibor főorvos, onkológia, Dr. Csiszár Krisztina adjunktus, belgyógyászat, Dr. Kovács Nóra szakorvos, allergológia és klinikai immunológia szakképesítéssel is rendelkezik. Valamennyi orvosunk rendelkezik bronchológiai jártassággal.

Az orvosgárda szakmai profilja és a rendszeres tudományos továbbképzések lehetővé teszik, hogy a betegeket a legmagasabb szinten tudjuk ellátni. A továbbképzéseken kívül az osztály dolgozói közül többen rendszeresen publikálnak, előadásokat tartanak.

Az osztályon dolgozó szakképzett ápolók és segédápolónk összeszokott csapatként dolgoznak, tudásuk és kedvességük biztosítja a betegek folyamatos ellátását, kiszolgálását.