Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
rpc@rpckorhaz.hu

A TÁMOP-6.2.5.A-12/1-2012-0001 azonosító számú pályázat, melynek címe „ A Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben...

A kiemelt projekt célja az egészségügy ellátás színvonalának, biztonságának, hatékonyságának, eredményességének, átláthatóságának és költséghatékonyságának  javítása, amely  a hazai egészségügyi szolgáltatók  nemzetközi követelményeknek megfelelő, standardokon alapuló, egységes külső felülvizsgálati rendszerének megalapozásával, az egészségügyi szolgáltatók, ezen belül elsőként a járó – és fekvőbeteg szakellátás, valamint a közforgalmú gyógyszertári tevékenység akkreditációs rendszerének kialakításával, a működtetés és a hosszú távú fenntarthatóság feltételeinek megteremtésével valósul meg.

„A rendelkezésre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, a személyzet szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy valamennyi beteg gyors és pontos gyógykezelésben részesüljön”.  

A 13 éve működtetett minőségirányítási rendszerünk átöleli a szakkórház teljes tevékenységi körét, azaz a felnőtt és gyermek aktív fekvőbeteg ellátást, a krónikus és rehabilitációs ellátást, a diagnosztikát, beleértve az ország egyik legforgalmasabb bronchológiáját, az onkológiai és CF-s betegek kúraszerű ellátását, összesen 15-féle járóbeteg szakrendelést illetve gondozást.

A magas szakmai színvonal elengedhetetlen feltétele a jó háttérszolgálat, melyre szintén befolyással bír a minőségirányítás, mely kitűnő alapja akkreditációs rendszerünknek.