Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
rpc@rpckorhaz.hu

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ BEHAJTÁSI ÉS PARKOLÁSI RENDRŐL

Tüdőgyógyintézet Törökbálint

 

TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ BEHAJTÁSI ÉS PARKOLÁSI RENDRŐL

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézetünk BEHAJTÁSI ÉS PARKOLÁSI RENDJE 2020. március 2-től megváltozik. Alapvető változás, hogy a parkolási díjat nem a behajtáskor, hanem a kihajtást megelőzően, időarányosan kell megfizetni. A parkolás az első 30 percben ingyenes, majd ezt követően minden megkezdett fél óra 200,- Ft.

A parkolás és fizetés menete a következő:

Behajtáskor a belépési oldalon található jegykiadó automata nyomtatja a parkolójegyet, a belépőkártyával nem rendelkezők részére a jegyhúzás minden esetben kötelező! A parkolási díjat a parkolás befejezése előtt, a fizető automatánál készpénzzel vagy bankkártyával kell rendezni, ennek módjáról az automatánál kihelyezett tájékoztató nyújt segítséget. A parkoló elhagyása csak a parkolási díj kiegyenlítése után lehetséges! A fizetést követően 20 perc áll rendelkezésükre elhagyni az Intézet területét. A sorompókon való ki- és beléptetés alapvetően a rendszámfelismerő automata által történik, esetenként azonban kilépéskor szükség lehet a parkolójegy jegyolvasónál történő kezelésére is. Ezért kérjük, hogy a parkolójegyet, illetve a fizetéskor kapott bizonylatot az intézetből történő kilépésig feltétlenül őrizzék meg!

Mozgássérült igazolvánnyal rendelkezőknek a parkolás ingyenes! Díjmentesség érvényesítése a portán, vagy járóbetegek esetén rendelési időben az Új Betegellátó Épület földszintjén, a recepción lehetséges.

A parkolójegyek elvesztése esetén 5.000 Ft pótdíj fizetendő. A pótdíjat csak készpénzben lehet a Portán megfizetni, és az nem mentesít a parkolási díj kifizetése alól. Az Intézet területén a gépjárműveket nem őrizzük, a bent tartózkodás teljes időtartalma alatt bekövetkezett kárért az Intézet felelősséget nem vállal. Intézetünk területén a KRESZ szabályai az érvényesek!

A parkolás díja: Az első 30 percben (ún. türelmi időszak) a kihajtás díjtalan. Ezt követően minden megkezdett fél óra (30 perc) 200,- Ft. Napidíj: 2.000 Ft/nap (5 órát meghaladó parkolás esetén maximum 5 órát kell fizetni) Több napos parkolás esetén: 2.000 Ft/nap

A behajtás nem jelent automatikusan parkolóhely biztosítást, amennyiben nem talál parkolóhelyet, a rendelkezésre álló első 30 percben díjmentesen elhagyhatja az Intézetet.

Műszaki meghibásodás, probléma esetén kérjük, az automatákon elhelyezett kaputelefonokon keresztük Portaszolgálatunkat értesíteni szíveskedjenek!

Tisztelt Gépjármű tulajdonosok! Kedves Betegeink, Látogatóink!  Az új, jegy alapú, automata fizető parkoló rendszer bevezetésével tudjuk továbbra is biztosítani az akadálytalan, fennakadás nélküli behajtást, kihajtást, ezért kérjük, és egyben meg is köszönjük szíves közreműködésüket. A parkolásból befolyt összeget Intézetünk elsősorban a belső úthálózatának karbantartására, javítására és annak fejlesztésére kívánja fordítani.

 

Mielőbbi gyógyulást és a továbbiakban jó egészséget kívánunk!

Intézet Vezetősége