Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
tbti@torokbalintkorhaz.hu

2022.07.01.-e UTÁN INTÉZTÜNKBEN MÁR NEM MŰKÖDIK OLTÓPONT!

2022.07.01.-e UTÁN INTÉZTÜNKBEN MÁR NEM MŰKÖDIK OLTÓPONT!

2022. július 1.-től INTÉZETÜNK NEM KIJELÖLT OLTÓPONT, így oltásokukat csak a 19 megyei kórházban, illetve Budapesten a Dél-pesti Centrumkórházban, a Szent János Kórházban, A Semmelweis Egyetemen és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban tudják felvenni.
Gyerekek oltását a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet látja el. A fent nevezett intézetekben oltási lehetőségekről részletes tájékoztatást a www.koronavirus.gov.hu oldalon talál.
Büszkeséggel mondhatjuk el, hogy 2021.01.04.-i tömeges és ütemezett oltás tekintetében, oltópontként való kijelölésünk óta, munkatársaink fáradhatatlan és lelkes munkájának köszönhetően INTÉZETÜNKBEN közel 88.000 oltást adtunk be. Köszönjük minden kedves oltakozónak, hogy intézetünket választotta oltásának felvételére. Ez úton szeretnénk köszönetet mondani a Magyar Honvédség katonai segítő erőinek, hogy munkájukkal hozzásegítettek minket ahhoz az elmúlt másfél évben zökkenőmentesek legyenek az oltási napok.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy továbbra is, a vírus, a beoltatlanokat veszélyezteti a legjobban, ezért őket továbbra is az oltás felvételére kérik.
A megerősítő oltás felvétele továbbra is ajánlott annak, aki 4 hónapnál régebben kapta meg az előző oltását.
Bármilyen kérdéssel kapcsoltban továbbra is állunk szíves rendelkezésükre a covid_oltas@torokbalintkorhaz.hu e-mail címen, vagy a 06-30/316-5487-es telefonszámon.
Jó egészséget kívánva: az Oltópont munkatársai